Σχετικά με εμας

Σημασία για την ομάδα της molfs έχει ο άνθρωπος. Ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά. Εσείς.
Οραματιζόμαστε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο υπάρχουν προϊόντα διαφορετικά, πρωτότυπα και προσαρμοσμένα στον καθέναν μας ξεχωριστά.
Απευθυνόμαστε σε ένα κοινό απαιτητικό, που επιθυμεί ποιότητα & πρωτοτυπία και ενδιαφέρεται να βελτιώσει το επίπεδο της ζωής του επιλέγοντας χρήσιμα είδη για τη γυναίκα, τον άντρα, το παιδί, τα κατοικίδια, το σπίτι και τον κήπο, ώστε να διευκολύνει τη ζωή του.

Αυτή η ιδέα δε θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς εσάς και την προτίμηση που μας δείχνετε καθημερινά. Με την επιμονή και την αφοσίωση του λύκου υποσχόμαστε και εμείς να δεχόμαστε, να ετοιμάζουμε και να παραδίδουμε τις παραγγελίες σας, σαν αγέλη.

Molfs
Μ wolf S

"The world is yours"

Our History

Νοέμβριος 2018

“Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός”

Η δική μας αρχή έγινε χωρίς να γνωρίζουμε πως είναι η αρχή για κάτι τόσο όμορφο. Η ιδέα ενός “γνωστού” να φτιάξουμε ένα σπιτάκι για τον σκύλο του αποτέλεσε την αφορμή ώστε να γίνει το χόμπι μας, χρήσιμο. Ακολούθησαν πιο μικρές και μεγάλες ιδέες με ανθρώπους δίπλα μας που εκτίμησαν το γεγονός ότι αυτό που παραλάμβαναν ήταν το ιδανικό για εκείνους προϊόν αφού φτιάχτηκε ειδικά για αυτούς.
Dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

Η ιδέα της molfs μεγάλωσε

Ο στόχος της είναι να δημιουργούμε το ιδανικό για τον καθένα σας προϊόν. Μέσα από την κατασκευή του eshop μας, μπορείτε να γνωρίσετε τα προϊόντα μας αλλά και εμάς. Τίποτα από όλα αυτά δε θα είχε γίνει χωρίς τη δική σας αγάπη και εμπιστοσύνη. Σας ευχαριστούμε.
Dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

Νοέμβριος 2020

Ευστάθιος Γαρδικιώτης

Ο Οραματιστής, συνήθως τον συναντάς, μέσα στα πριονίδια, να ετοιμάζει τα προϊόντα σας.

Μαρία Πετρά

Η συνδημιουργός, συνήθως την συναντάς, πίσω από έναν υπολογιστή, να απαντάει στις παραγγελίες σας.

Scroll to Top